nu gör ja slut

Jag håller på att fila på en ny blogg. Så att jag ska slippa vissa läsare. Jäs. Länk kommer på fejjan.

kärlek å sånt

Så är man ut å fiskar lite. Slänger ut betet så att säga. haha.
Idag flyttar jag hem till morsan. Sådär kul. Men om en månad har jag fint badrum och då ska jag ha toafest! Då får ni komma, yes yes. Morsan kommer inte.

Igår hade jag och mina älsklingar Emma och Dan super-ultra-myskväll. Gitarren maten ölen. Ah..

Hade vi det mysigt eller? "retorisk fråga" *myser*


Åh Emma


Åh Dan

******

Ta dig samman kvinna!


Asså livet *älska*

Allt är bra. BRA bra bra.
Träffade en ny kvinna igår, helt fantastisk, Ellens kompis. Ja tänk vad man får vara med om. Kollade på Kenneth som spelade bra låtar och sen på Pippo som spelade skräning musik. Tantzen. Sen gick jag å Ellen hem. Fint.


Efter att Våffe varit här. Maggi tog den rosa trenchen haha. Och idag har jag städat. Japp just det. Ska ju ha finbesök av fina Emma och fina Dan. Mat!

09.03.19 dearare friend får man ju leta efter

i feel so great that you took the pieces of your self, put them together and made a nice shiny statue out of it!


the sculpture is never too broken!


09.03.19 se pe en tre

Ja en runda på entré gav ju inte så mycket mer än en efterlängtad skinnjacka *älskar* och en fika på waynes. Och en smärre panikattack. Jag gick hem. Skulle egentligen träffa min kontaktperson (min övervakare..) men han ringde återbud. Istället satte jag mig på gården med Maggi och solade och sen drack vi te. Jag skulle egentligen plugga och städa idag men det är ju för fint väder för sån skit. Ska ta mig i kragen. ajaj!

09.03.18 ja ja

Ah, så har man väntat färdigt. Väntat på mat som puttrar och väntat på Våfflan. Ja. Äh. Jag å Våffe har delat på Stellas gamla kläder, det var sådär kul. inte så att vi blev ovänner eller nåt, mest att det inte var så mycket intressant som passade. Men några tillskott fick jag. En nattsärk tillexempel. Mkt användbart. JApp. Så snart Stella får du se mig och Våffe i din skit haha.


Båffe å ja gjorde jympa.

Ja sen har jag ju fikat bort en fyra timmar i eftermiddags, bättre kan det inte bli. Solen, koppen, stolen. Livet är fett.
Soundtrack idag är fantamig Nationalteaterns Livet är en fest samt Skatalites James Bond Theme. 4 sure. 4 real. 4 evva.

Imorgon måste jag städa för jag ska ju ha finbesök snart, Emma kommer också Dan, Åh Dan. Laga mat dricka öl, det är fint det. Kanske ett och annat gitarrsolo också. Måste ju hämta gitarren å se så där är strängar på'n. Love is all around är ju en fin låt vi brukar spela ihop. Synk. Blir fint tror jag. Åh Emma. Åh Dan.

09.03.18 aj aj kapten

Jaha här sitter jag och väntar. Väntar på Ellen och Våffe och kanske nån annan. Väntar på telefonsignaler och dörrsignaler. Väntar på livstecken och vårtecken. Väntar. Precis som om jag inte har nåt bättre för mig. (det har jag inte). För mycket tid, för mycket tänk.

09.03.17 oh no! oh yeah!

lalalalaaaaLALALAA Jag sjunger och hoppar i sängen. mm. Har skrivit färdigt om ADHD, klrt! om inte Emma kritiserar mig för mycket så jag måste revidera. well well det gick som en dans, gick upp 7 och började, fyllde på de tretton raderna. Nu ska jag eda maud och sen fortsätta med responsskrivning, yes yes, den positiva andan är kvar. Ja sedan är jag ledig onsdag torsdag, det är ju bonus. I <3 distansutbildning. fo real. ska väl fylla tiden md nåt, brädspel kanske eller en promenad. åh så kul jag har det. hihihihihi

09.03.16 on tour '09

Ja. Idag skulle jag plugga och det gick sådär. Jag har skrivit ungefär 13 rader. Har mest suttit och stirrat på skärmen och tänkt på annat faktiskt. Också har jag tagit bussen till Bunkeflostrand och träffat mina eventuella brukar/kollegor/arbetsgivare. Det gick sådär. Jag var nog först på listan kändes det som, men vad jag trodde var en tjänst som inhoppare/timvikarie/vid behov hade blivit en tjänst på 77 procent. Jag sa no way, jag har ett liv också. Eller jag kan ju inte plugga på 100 och jobba på 77 det är ju inte klokt. Men de var i akut behov så om de inte hittar någon som kan gå in på tjänsten behöver de mig så mycket som jag kan. Så vi får se om jag blir rik och utarbetad eller bara fattig och lycklig. Well well. Sen köpte jag strumpbyssor, gröna och lila. Mina blåa gick sönder i helgen och jag vill ju hotta upp mina ben då och då. hehe. *hehe*.

Sen gick jag till sushikocken och hängde lite med Stella och Lutvik och fick smaka sushi för första gången i mitt liv. Det var awsome! Jag har varit en tråkig bakåtsträvare innan, men nu kan ju vad som helst hända! Men det var Luddes fingerfärdighet som övertygade mig att det där kalla riset gick att äta. Mams. Jag och Stella gick hem till Stella och hängde lite. Hittade bilder från 2004, det var roligt och lite hemskt. Tur att man har blivit snyggare med åren. Jag fick två sopsäckar fulla med kläder av Stella som jag och Våffe ska dela på. Roffa åt oss. Plus lite skor och asfula väskor och en del UO women accessories. Woh! Stella is tha man. Kempegrejt.

Plugga var det ja. Just det.

09.03.16 FREEDOM!

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA!!!
Tack exet för utskällningen, nu behöver jag inte tvivla. Mitt beslut var rätt och riktigt och nu jävlar är jag på väg uppåt! WOHO!

å tack flickor för att ni är underbara, älskar er alla!

09.03.15 åh hej

Man har väl det bra. Unnar sig att ha det fint. Ja jävlar.

09.03.14 boozer or loser?

hej. Jag har faktiskt pluggat hela dan. Dock en aning lågintensivt men ändå. Men lågintensivt ger bättre fettförbränning och det är ju det man vill. Ja jag har en del kvar att göra, som att börja med uppgiften som ska in på onsdag parallelt med en annan uppgift som jag inte får förrän på måndag. Men VFU-rapporten är inskickad iallafall. Den var rolig att skriva. Nu ska jag skriva om ADHD. Kanske jag skjuter upp det till i morgon. Ellen kommer snart och vi ska äta fajitas och kolla på Måns Zelmerlöw när han stretar. Sen skulle jag egentligen ta det lugnt men fru Dåligt Inflytande kom igår med idén om en gratiskväll. Gammal öl och gratis inträde, för bra för att vara sant. Kan inte motstå tror jag. Får se hur jag känner mig efter dineringen. Borde ta det försiktigt så att jag kan plugga i morgon, men vafan. Elly sa att man sällan ångrar sig. Fede.

09.03.14 bright side of life

Jag tror att jag har bestämt mig. Jag ska skaffa en inneboende. Det känns ju rätt onödigt att slänga massa pengar på lägenheten när jag kunde fått det billigare. Jag kan ju nästan halvera mina kostnader, och det hade ju varit fint. Just nu går jag back. Min ekonomsika situation gör mig även lite nedstämd och det är ju onödigt när det finns lösning på problemet. Jag vill också spara pengar för jga måste tillbaka till Indien. Jag vill se hela Indien, resa runt, äta mat, uppleva. Såklart vill jag till Auroville och träffa människor jag föll för, men jag vill inte isolera mig där som jag gjorde denna hösten. Det blir ingen C-uppsats i Indien, tyvärr, pengarna är problemet. Men om jag skaffar en inneboende och kanske får ett av jobben jag har på gång så kan jag åka dit inom en (inte så) snar framtid.


Edo, en mycket speciell person för mig. En vän för livet trots avstånd. Måste träffa honom igen.

Alla tips på folk som kan flytta in (inga drägg) tar jag tacksamt emot. Det får ju bli efter renoveringen, så från 1 maj eller efter överenskommelse. Ett helt rum finns till förfogande, och en trevlig hyresvärd.


09.03.14 åh åh åh tjejer





09.03.13 Lasse Holm e på teven

Jag har Så ska det låta på i bakgrunden och nyss sjöng de Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna...  Och det får mig osökt att tänka på min fritidspedagog-klass, som nog var den härligaste klassen jag haft. Iallafall hade vi himla roligt, vi lärde oss bland annat den fina låten med Lasse B. Vi lärde oss också att spela gitarr, leka lekar, måla, leka med lera, spela teater och vara bekväma med varandra. Så bekväma blev vi att jag sjöng solo och spelade gitarr med egenkomponerade texter. Utklädd till gris och inför hela klassen. Det var fint. Fina tider. Och det får mig ju att osökt att tänka på Dan, Danosh, Dan the man. Dan, Åh Dan som vi alla flickor blev förälskade i för att han har ett så fint och milt sätt och en underbar humor också kan han ju spela gitarr som en gud. Emma och jag har bestämt träff med honom nästa fredag. Eller Dan vet ju inte om det än, men vi vet att han vill träffa oss. Vi tre har nåt särskilt. åh.

09.03.13 till skatteverket

Jag vill be och få begära mig själv i konkurs.

Ekonomisk OCH känslomässig.

mvh vraket

09.03.10 sen måndag

Igår blev det Alfapet och te. Med Lovika och Makarena.

Bästa ordet: HÅNDANSA. Det har Love och jag gjort många gånger.


Andra godingar var KLURFEST och FINKÖN. Med motiveringar såklart.


Love hittade en ny inställning på kameran och Maggi hittade ett fönsterhål i mitt kök.

09.03.10 badabing!

Anställningsintervjuerna gick bra tror jag. Jag var ungefär en kvart på varje ställe och det kändes som att det var av en positiv anledning. På Hyllie sdf kollade hon bara igenom min ansökan och sa att jag hade jobbat här och där och att jag utbildar mig till det och det. Jag sa JA på alla frågor, hon frågade inget om mig själv nästan. Flera gånger sa hon att jag har fina erfarenheter (vad betyder fina?). Jag sa JA. Sen frågade hon på vilket boende jag ville jobba också sa hon att de på boendet skulle ringa så jag skulle träffa dem och prata om schema. Jag vet inte men jag tror att det betyder att jag fick jobbet. Vetnte.

Efter den första intervjun var jag så avslappnad och fin så jag hann hem till mamma och dricka te och äta macka och sen iväg till nästa intervju. Den var knivigare. Han bad mig berätta om mig själv. Ja vad ska man säga, var ska man börja? Typ jag pluggar till lärare och har inga intressen (kan ju inte säga "dricka öl", skulle kännas lite dumt). Jag gillar att umgås med handikappade för då känner jag mig smart. Kan man ju inte säga. Men jag ledde samtalet in på nåt annat så jag slapp. Trodde det var kirrat. Sen innan jag skulle resa mig och gå sa han att jag skulle säga bra och dåliga saker med mig själv och det var ju helt kört. På bra saker sa jag humor och nåt mer jag inte minns. På dåliga saker sa jag blyg. BLYG! Jag är väl inte blyg? Lite osäker kanske när jag ska ringa om viktiga saker eller när jag är i nya ovana situationer, men blyg! skulle inte tro det. Äh, det kändes inte riktigt som att jag var the chosen one där ändå. Fast man vet aldrig med de där rekryterarna. Han sa att han skulle höra av sig i vilket fall. För det är ju familjen som ska välja och inte han. hejdå.

09.03.09 juste

Imorgon har jag två (2) anställningsintervjuer! Shi den, här ska det smilas!

09.03.09 småtankar

Bytade design, såg nån annan blogg som hade den designen jag hade innan och den såg ju asful och jobbig ut. Lite bättre såhär tycker jag. Bilder ja. jag håller på att lära mig min kamera, hur man tar snygga bilder med blixt till exempel.

Idag har jag vilat mycket på sängen och druckit echinagard för att försöka bota och hindra en uppkommande förkylning. Jag vet inte om jag tror att det funkar. Känns som att en förkylning måste komma ut och kan inte stoppas för då kommer den bara lite senare. Eller? Det är ju så alopatisk medicin funkar. Säger Edo iallafall. Homeopatisk medicin går till roten med problemet och driver ut hela sjukdomen medan alopatisk emdicin bara stoppar och håller tillbaka. Men Edo är ju ganska partisk när det gäller sådana saker. Han är en believer. Tror på massa skumma saker. Som dynamised water (lyckligt vatten). Bara vattnet får lite snurr och lyse och musik så blir det glatt. Men Edo är en god vän och en fin samtalspartner. Allt jag säger får snurr och vi diskuterar det. Vare sig det handlar om eksem, mat, politik eller gud. Allt kan vi prata om. Synd att vi inte kan prata så ofta som vi vill. Som en massa kvälla rpå takterassen.

Snart kommer nog Maggi och kanske Love och vi ska dricka te igen. Kanske också en omgång alfapet. Vilken tur, jag har bakat kladdkaka, då slipper jag äta hela själv.

09.03.09 lejlighet

Jag får bo hemma två veckor till! Fint, men med byggcylinder i dörren vilket gör att vem som helst kan kliva in när som helst. Men det är lugnt, jag är nästan aldrig naken. Te och alfapet i kväll någon?

09.03.05 typ så ehh..

Asså Maggi var här igår och avslöjade en sak, en positiv överraskning så att säga. jag har träffat Masha irl. In Real Life lixom. Fast det visste jag inte själv men med hjälp av Macarena listade jag ut det! Hultsfred 2002, pop camp 4-life.

09.03.04 osv

Jag drömde väldigt märkligt om en man (pojke) som jag träffat ett par gånger bara. Han hade en flickvän och vi var på en massa festligheter men kvällen avslutades med att jag tittade på när de hade tantrasex och masserade varann med pepparsalami.

Alltså. Det är nåt allvarligt fel på mig. För mycket intryck från olika håll och jag försöker legitimera  sprit och festande i mitt liv av yoga och hälsoleverne. Då slutar det såhär. Friskt.

09.03.03 en smärre memoar

Jag känner att det är tryck på mig att skriva, så för att glädja alla mina (2) läsare så skriver jag här lite om mitt liv.

Jag har gjort slut med Erik och det är jobbigt och svårt och allt det där. Det är slut, han har flyttat ut men det är svårt att gå vidare. Vi har träffats en gång sen dess och det kändes ganska bra. Fast jag vet inte på vilket sätt. Jag vet inte hur framtiden ser ut, jag orkar inte tänka på det. Kanske finns vi för varandra eller så är det slut på riktigt. Jag vet ärligt talat inte. Men jag bor själv nu och det är dyrt. Ganska skönt men lite ensamt om kvällarna. Det är kul att träffa folk när som helst och jobbigt att vakna ensam och att inte ha någon att visa nya hudutslag och hål i tänderna för.

Jag går på yoga en gång (helst två) i veckan och det är hatha yoga som inte är "nån gymnasikyoga" som instruktören säger. Man står helt stilla och tänjer och ibland ska man göra hästgesten, alltså knipa med anus. Det är för att den kosmiska energin inte ska ramla ut. Det är mycket med chakran och makrokosmos och jag tror inte på det men jag tycker att det är intressant med den formen av yoga, som varit så gott som likadan sedan urminnes tider eller hur dags det nu var. Och visst kan det finnas energier runt om kring oss som vi inte ser men jag har svårt att förstå hur min anusmuskel skulle vara inblandad.

Jag hänger ganska mycket med Ellen, vi lagar mat och spelar Wii och ibland lagar Kenneth mat och vi går på syjunta. Vi går på loppis och dricker vin. Vi pratar mycket och det är roligt. Ellen är ingen discodansare så för det ändamålet har jag Våffe. Våffe är bra på att prata, hon har roliga kompisar också har hon ju vipkort på kb. Elly och jag ska väl äta falafel nån dag som hon har tjatat om och imorgon ska jag dricka te med Maggi för hon och Love ska kolla på lägenhet i min trappa. (oj det kanske var hemligt?) (fast skit samma, det är ändå bara 2 personer som läser bloggen). Kanske blir vi ännu mer grannar än vad vi redan är.


Våffe, Stella och en man vi känner. Lockade.

Annars. Jag läser specialpedagogik denna terminen och det är nog den intressantaste kursen på hela utbildningen. Synd att den är på distans. Fast ganska skönt ändå, sova när jag vill, äta när jag vill, läsa när jag vill. Fast denna veckan är jag på VFU, praktik. Jag lyckades komma in på en särskola för elever med autism och jag har varit där två dagar och jag är bara mer säker på att det är det jag ska jobba med. Jag är ämnad för detta. Jag vill inte sitta på ett vanligt fritis och käka mellanmål halv tre. Jag vill omge mig med barn med autism, det är det som gäller.

Jag har blivit kontaktperson och det ska bli kul att träffa honom lite och göra roliga saker. Som en ny kompis liksom. Jag har två anställningsintervjuer på g, hoppas att det kan ge nåt för jag behöver pengar badly.

På söndag flyttar jag hem till mamma i sex (6) veckor. Det ska bli intressant. Mitt badrum ska renoveras och jag ska få schackrutigt golv och dusch, men först sex veckor hos mamma. Go mat, katter och hemma före tre på lördakvällen. Men mamma snell. Fixar och donar, hjälper maj. Min familj och jag och alla saknar Erik. Han fanns ju där. Men kanske var det för mycket och kanske var det för snabbt, för livet blev inte riktigt som jag ville. Det känns nästan som att jag vaknade upp från en dvala eller nåt. Jag var nöjd, det var fint, men liksom ändå inte riktigt jag.


Nu händer det saker i min stackars lägenhet. (Jag älskar röd vägg.)

Jag har klippt mig och är fin. Men jag tycker fortfarande att jag är tjock och ful anno 2002 även om mitt logiska sinne säger att det är fel. Jog borde banta, träna och köpa nya kläder. Jag borde vara kär i mig själv som yogainstruktören säger.


hejdå