dans på rosor



Malmö är vackert. Har aldrig kännt mig så efterlängtad som i natt. Alla ville ha mig tillbaka. Var nog mest fyllan och villan som uttryckte sin längtan men det kändes underbart iallafall.
Började kvällen med pizza och vin hos Jona och trevligt trevligt, sen KB där allt var en dans på rosor eller krossat glas men iallafall fantastiskt. Avslutade kvällen med börek och bezta vennor.
Idag pluggar jag och umgås med modern. Pratat med Maxi i telefon en timme och Erik en stund. Det är bättre med honom, han blidde sparkad av hest igår och svimmade några gånger men nu var han i full färd med att fixa jeepen vår.

Får minnen tillbaka av bilder, kolla på denna bara, lite sugen på frisyren faktiskt.

Malmö vs ensam lägenhet

Nu drar jag till Malmö och stannar ett par dar för att fira en födelsedag, plugga, få middagen serverad och kanske hinna med en och annan fika. See U den.


inställt tåg vs sitta hemma och plugga

Det blåser i Blekinge. Det viner i fönsterna och i brevinkastet.
Jag har pluggat hela dan nästan, läst och skrivit hela min basgrupps utvärdering. Jag är såå ambitiös. Inte konstigt att jag fick/tog ledarrollen i gruppen. Jajjemän.
Jag tänkte belöna mig själv genom att åka till Malmö redan i kväll och kolla på idol med mamma men nu har det ramlat träd på spåret mellan Kristianstad och Hässleholm och tågen är inställda.
Kolla, det både står i
tidningen och är sanningen.
Det går visst bussar men jag har ingen positiv erfarenhet av ersättningsbussar. Inte alls positiv.
Så jag får kolla på idol ensam ikväll och således ha mina chips (och min kurslitteratur) ifred. Så jag tror jag åker till Malmö lite tidigare i morgon istället och hinner förbereda mig lite inför kvällen hos Elly hos Jona. Jag har köpit present till Elly och till Jona med för den delen, det blir nog bra. Också har jag köpt skor till mig själ, men jag köpte inte de jag visade på bild för de fanns inte i affären, fanns bara i gult. Istället var det mycket tveksamheter och jag bestämde mig tillslut för ett par Prusiluskan-skor, you know whattamean, sånna som ser ut som hämtade från 40-talet men utan snörning och istället två fina band över fossingen. Well, dom är fina det är dom men chansen att jag kommer ha användning för dem mer än i morgon är minimal. Jag får väl börja klä upp mig ordentligt i skolan från och med nu. Eller börja gå ut mer häromkring. hej nu ska jag äta och dricka nåt gott


Gratis bio?

Idag visas det gratis bio i Olofström. Tänk vad det gör för oss bybor. Jag och Erik ska nog dit. Det är en film om en afrikansk by där kvinnorna gör uppror mot den könsstympning de blir utsatta för. Hoppas vi kommer in, det verkar bra.

Elly fyller år idag, 20 år idag. Hon ska få present.


124401-3

Hej.
Idag har jag läst lite
Carlgren / Marton också har jag och Erik varit på promenad i skogen och ute och cruisat lite med moppen fast det gick inge bra så Erik meckade lite med den. Nu försöker han mecka ut en finne ur näsan med hjälp av en tång.
Nu ska jag mata honom med mudcake så han får fler onda finnar.


Dewey vs Gudrun

Ja jag fortsätter väl med Cargren/Marton. Fick reda på igår att vi ska ha hela boken och inte bara en tredjedel som vi först fick veta. Inte så bra. Så jag ska sätta igång nu.
   I fredags kom 
Gudrun Sjödén-katalogen. Bra. Men dåligt för mitt pluggande. Det är också dåligt att jag ska in till Krischan en dag för att handla present åt min Elly, eller det är kul men det är dåligt att jag tar tid från mitt pluggande och att jag inte riktigt vet vad jag ska köpa. Hon önskar sig en stickad klänning sa hon och jag vet att det är för att hon inte hittar en själv och inte orkar leta mer. Få se om jag hittar nåt på denhär sidan av landet  annars blir det nåt annat. Det ska bli kanonkul att åka till Malmö och treffa Elly. Ellen kunde inte komma för hon skulle passa sin mamma, låter som en dålig ursäkt tycker jag. Men jag vet inte. Förra gången skulle hon passa sin katt. ja.
   Samtidigt som Ellys pardy är det haloweenferre hos Nilles kollektiv, hade varit kul att droppa förbi om det finns tid. Kanske passar på att hälsa på Maxi också när jag är nere, han ville visst träffas.. om jag vågar. Fast om jag känner oss rätt blir det inte så.

Är lite sugen på en vacker sko inför lördagen. Vi får se vad det blir.

John Dewey vs Fredrik och Hanna

Hej.
Idag igår har jag msn-pratat med min kompis Elly. Hon var rolig och sa att jag skulle ta med te och glatt humör på hennes party. Hon menade inte så men det var kul. Så har jag också msn-pratat med min före detta kompis Max, han är märklig men rolig så som det var förr. Så som det var förr. Då. På den tiden. Innan drömprisen red in med sina medeltida kalsonger i mitt liv.
Han är underbar visst är han det men livet ser inte ut som det gjorde innan. Vad trodde jag egentligen? Att allt skulle vara sig likt +plus+ pojkvän/sambo/livskamrat? Haha dummare får man leta efter. Omogen, oerfaren och högljud var jag. Det har jag fått äta upp många gånger om. Förlåt alla! fan vad jag är dum i huvet

John dewey
Klok man men inte min typ

Idag idag har jag varit hemma och pluggat. Det går inget bra, jag försöker verkligen ta till mig det men det går inte in. Dewey (se bild) han är en man med många tankar. Och de ska man ha koll på. Sen finns det en bunte med andra böcker som man ska särskilja och jämföra osv osv bla bla. Visst, det är intressant men jag har tentastress och jag har fått ett papper med eventuella tentafrågor och jag tror inte att jag kan svara på en enda. Jag borde sätta mig med det nu visst borde jag. Men jag känner mest för att gå ner till Fredrik och Hanna och dricka te och ha mysig pratstund.