09.02.25 nu kan du stiga upp kära vän

bra 1: Jag har fixat praktikplats.
bra 2: Jag har ätit mat.
bra 3: Elektrikerna går snart och jag kan gå ut.

dåligt 7: Nu måste jag ringa flera ställen där jag har sökt praktikplats och säga att jag redan fått tag i en på annat håll.
dåligt 8: De slipar fasaden här utanför så det låter väldigt jobbigt. *trött*

Nu står jag i valet och kvalet om jag ska gå till sopstationen och köpa en till stol eller om jag ska åka till skopunkten och köpa ett par skor "som plåster på såren".

09.02.25 gå och lägg dig igen plz

dåligt 1: Jag är ensam.
dåligt 2: Jag har elektriker här så jag kan inte gå ut på hela dagen. Inte igår heller.
dåligt 3: Jag har inte fått tag i nån praktikplats.
dåligt 4: Jag gör inte så mycket för att få tag på nån. Hoppas mest.
dåligt 5: Jag har plast som täcker hela fönstret så att jag inte kan se ut.
dåligt 6: Jag är hungrig.

ps. livet är skit.

..

semi-positive answer..

09.02.23 I just call to say I love you

Jag har telefonskräck. Jag hatar verkligen att ringa till myndigheter och annat skit. Men värst av allt är det när jag ska vara lite till besvär och blir ett störningsmoment för den jag ringer till. När jag ska fråga eller be om nånting och möjligheten finns att jag får ett nej. Nej nej nej. Jag kan ha ångest i dagar och måste skriva upp på en lapp vad jag ska säga så att inte nervositeten lämnar mig i ett tillstånd av tunghäfta. Idag är en sån dag och jag har skjutit upp det hela dagen. Samtalet till en skola som jag vill göra praktik på och jag måste presentera mig och förklara vad jag vill och jag kan få ett nej. Jag har skrivit upp vad jag ska säga och letat upp telefonnumret och nu måste jag bara stålsätta mig.

Hjärtat klappar oroväckande fort och andningen är grund.
Nu gör jag det.

09.02.20 hur det är att vara rik

Eftersom jag nu är själv med en stor lägenhet och fulla kostnader för allt så kommer jag framöver att ha ca 6000 kronor i räkningar varje månad. Och studiebidraget är ju som välkänt är inte särskilt stort. Var ansöker man om en såndär fattiglapp? Om ett år är jag färdig med min utbildning så det är väl hyfsat lugnt. Jag kommer kanske att få ett jobb. Men vad som stör mig mer är jag aldrig kommer att ha gott om pengar. Efter tre och ett halvt års studier och studielån kommer medellönen vara 21.006 kr. Och det är inte ingångslönen, utan en meddellön för en som jobbat ca 7 år. TJUGOENTUSEN! Fatta så lite det är i förhållande till utbildning. Att bli fastighetsmäklare tar 2 år eller möjligtvis 3, och medellönen är 36.333 kr. ! Vad ska man säga? Okej att det är lågkonjuktur men.. En väninna till mig jobabr i Danmark, utan utbildning i en klädaffär. Jag är säker på att hon är duktig på vad hon gör och att det är ett krävande arbete, men utan utbildning och 28.000 kr i lön! Gosh.

Men det är viktigt att man trivs och gör något man tror på *övertygar sig själv*


09.02.12

 Bra saker med att bo själv:

  •  Juicen varar jättelänge

09.02.08

Varför söka spänning när det enda jag vill ha är trygghet?

Min sol har slocknat, min stjärna har dött.
Jag är den skyldiga.

09.02.07

förlåt mig

09.02.05

jaha där ser man.

Våffe är nog en av de underbaraste kvinnorna jag nånsin träffat. Upplagd för allt mest hela tiden.

snart.

09.02.01 KÅUBEJ

Summering Masha-style:
Man bah *populär*