07.05.24 here i go again



image29Jag har fastnat för Whitesnakes gamla dänga. Det var Dan och Ida som upplyste mig om den men den får mig att tänka på när jag och Erik var på pizzan och kollade på hårdråck med Hanna och Fredrik. Fast jag tycker Fourever gjorde låten bättre.

För övrigt tror och hoppas vi alla fyra att Hanna och Fredrik blev med Cesar den kvällen. Intressant. Måste till Karlshamn snart för att se hur stor magen är. Detta är fantastiskt.

Så nu är låten och bebisen som ett enda minne i mitt huvud.

Stackars.








07.05.23 take away my anxiety

En bild som räddar mig från allt. mmmm wienerbröd...
lelle ? ja

07.05.09 swing it magistern!

Oj det var längesen. Har praktiserat 4 veckor i Kylinge. Wow det är kul. Jag har fått en ny bästis, han heter Algot och är 7 år, fy bubblan vad roligt vi har haft! Jag har lärt mig massor och jag känner verkligen att jag har utvecklats. Också har jag Ida och de andra att bolla med så att jag kan lära mig ännu mer om mig själv och om barn. Tjo!
Och idag har jag varit och fixat mig ett sommarjobb på ett tonårskortis i Jämshög. Heh livet leker. Nu ska jag bara skriva en processbeskrivning i bild, en fältundersökning i drama, en analys av Björkvold i musik, en pedagogisk grundsyn och en rapport på tematiskt arbete. Ja också sammanställa en VFU-portfölj. Det går på ett kick! När jag är färdigutbildad får jag leka med mina barn i fred. Why bother?