06.12.30 årets sista modellbygge

Ett staket som jag har byggt:
124401-9
Micke fin.

06.12.29 pardy gonnabe

Hey. Jag är på landet och idag har jag redan hunnit färdas i tre fordon, promenerat i 25 minuter, gjort skolarbete, hjälpt pågarna med det arkitektoniska, ätit bulgur och bloggat.



Här är männen som jag tar med mig på Våffes nyårsfest
(i annat utförande kan man hoppas)
mattiaserik01

Här är några som jag förhoppningsvis också ska ta med mig
(det kommer bli dans förståss)
ellyjona01



Hoppas
waffer blir glad för tillskottet. Hon verkar faktiskt smått orolig tihi. Hoppas det blir ett sjuhelsikkes pardy!

06.12.28

onödigt #1 Att jag åkte hit igår när Carro valde dejten framför skolarbetet.
onödigt #2 Att jag åkte hit igår och stannade hela dan idag när Carro valde jobbet framför skolarbetet.

06.12.28 ulla on the go

Hoho jojo juldan var lyckad. jag pallade inte änta mer på Waffer så jag drog till Ellen fest hela kvällen. Eller tills Våfflan ringde och bad mig komma. Så det var party all nite long på Falkenbergsgatan. Där blev det lots a drinkin, dessvärre inga Ulla-on-the-beach men väl Bäkka spetsiale: spooky-haloween-vodka-drinkar. Det var gott tills jag lade mig i koma. När jag blev väckt av Hampooos ur mitt medvetslösa tillstånd var jag dansesugen. Ulla goes dancin yeahyeah. Men det var några idioter som påstod att det redan blivit efterfest. fuck em Ulla wanted to dance.

Ulla goes dancin:
well, sen tyckte jag att dom var tråkiga så jag stack hem tidigt. Sov 1+½ timme sen tog jag tåget till Erik. Där mådde jag mest illa men Erik var snäll och vi har slutat bråka om nyår för vi är eniga om att vi ska till Våfflan. Jag får ha finkläder och Erik slipper vara sofistikerad. Ja sen kom Mattias och vi åt pizza sen fick jag en vacker julkapp av Erik älskling. För han vet vad jag behöver, nu när mina ensamma dar för alltid är över.

Och igår åkte jag tillbaks till Malmö för jag skulle skriva arbete med Caroline, men hon valde att gå på date istället så jag fick jobba själv. kändes lite onödigt.

Och idagarna har jag även handlat några klänningar för att må lite bättre.



Jag lovar dyrt och heligt att inte befinna mig bakom Våffes bardisk på nyårsafton, i annat syfe än att servera trevliga Ulla-on-the-beach till gästerna.

jul i familjetradition och mongolisation

Ja julen var väl som vanligt, pappa var disträ, mamma var stirrig, Jenny var uppriktig och Fredrik var artig. Som situationen krävde. Vi spelade iallafall Alias och det gick förvånansvärt bra. Okej det var mysigt att vara med familjen. Jag skulle inte vilja vara med någon annan fast jag hade velat att Erik hade varit här.
Fast det enda jag och Erik gör nu är att tjabba om nyår. Jag känner inte för att vara "i skogen och elda" på nyår. Jag hade mer tänkt mig "finklädd på middag hos Jenny". Och som vanligt får Erik som han vill fast han får det att låta som att det är mitt fel att det blir som det blir. Jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra med oss. Imorgon åker jag till Stora Herrestad och slår näven i bordet. Javisst.

Men idag ska jag och Waffer ut och supa bort julbesvären. Jag vet inte änna vart vi ska, eftersom Våffe inte är kontaktbar (hon hästar sig nog). Men hon pratade om fester och stort alkoholintag så det låter lovande. That's what I neeeeeed.

pengar

1800 till hyra, mat och resor denna månaden. Ja men det går ihop.

Måste sluta

sitta här och börja jobba. Ett paper och en vetenskaplig rapport att skriva under julen. Yey! Jag som tänkte träffa massa folk när jag är nere.. Vi får väl se hur det blir. Kanske ska sätta fart nu så jag har det mesta avklarat. PUHA det er varmt!

ba

Mitt jävla liv.
Eller det är inte livet, det är min pojkvän som det är fel på. Hejdå

.

Jävla

Ulla Elly

Ulla EllyHär är jag och Elly. Jag och Elly tittade på en film i lördags också åt vi lite chips och lite julmust och lite lakritssnöre. Elly hade varit på scoutläger och jag hade varit på restaurang. Men bilden är från Ellys födelsedag, då var vi hos Jona och åt lite pizza sen dansade vi. Båda sakerna var kul. Det är alltid kul med Elly nästan. Utom när vi bestämmer att vi ska ha tråkigt. Men då är det också kul för vi har tråkigt tillsammans. Jag tror nog att Elly är min bästa vän. Kolla våra hakor är ju lika spissiga.

konspirerad

Hola
Tentan gick skitbra tror jag, det känns iallafall så. Och jag och Carro ska konspirera så att vi får jobba ihop. Kräver lite extra pendlande till Malmö men det får det vara värt. Är lite sugen på att skriva om dyslexi (Erik inspirerade mig) eller autism eller mutism. Frågan är vad Carro är sugen på, men hon är i vilket fall lättare och bättre att ha att gör med än dryghanna. Jag ska säga till Per-Ola att jag inte ska jobba med henne för vi befinner oss på helt olika nivåer (jag över hanna haha) och att jag satsar på VG medans det inte är lönt för dem att satsa på VG. Oj Då.
Carro och jag pratade i 40 minuter igår (Carro 34, jag 6) och vi skapade våra alldeles egna konspirationsteorier. Det ska nog gå vägen.

skryt

HOLA!
Vet ni hur bra det går för mig? Happy lama-bra!
Jag bara skriver skriver skriver och jag kan allt! Jag älskar mig själv, hur kunde jag födas såhär smart? Varför fattar jag allt, varför är jag utrustad med högre intellekt än dom andra? åhåhåhå

Imorgon gäller det, 5 poäng, 5 frågor, 15 poäng, 13 rätt måste jag nog ha. Hoppas jag inte överskattar mig själv haha. Ska nog ut och cykla lite snart och rena mig och sen ska jag läsa lite till. Au revoir


(Shela Harmer kan tacka sin lyckliga stjärna..)

YES

VG i delkursen.
Måste sätta fart att plugga så jag får VG i morgon också.

muslim

Idag såg jag en muslim i Jämshög. Tror jag iallafall. Det kanske bara var en man med skägg, men han såg muslimsk ut. Han bar en påse chips, äter muslimer chips?


Annars såg jag inte mycket mer. Jämse är ganska öde, och jag tänker att jag kommer känna att jag inte tog tillvara på det så länge jag bodde här. Om jag flyttar här i från vill säga. Och så blir det nog. Malmö saknar mig och inte minst saknar jag mina kompisar. Hoppas dom är kvar när jag kommer tillbaka. Om jag kommer tillbaka. Erik vill nog hellre till Ystad men då kan jag lika gärna bo här. Det tar lika lång tid att pendla från Ystad som från Malmö och i Ystad finns det inga kompisar. Men vi får se. Sommaren vill jag ha här iallafall. Dels för att det är vackrast här på sommaren, och då ska vi bada varje dag i Vitavatten, och dels för att jag känner mig själv. Om vi flyttar till Malmö innan sommaren kommer jag ringa 040-6915000 och slava för INgvar VIgstrand MAlmö hela sommaren och det vill jag inte. Om vi bor här i sommar har vi fetbillig hyra och jag kanske kan söka sommarjobb på autistkortiset i Olofström. Eller på nåt annat givande ställe.
Hanna och Fredrik är också sugna på Malmö, så vem vet, kanske får vi ha våra kära grannar kvar även om vi byter ort. wellwellwell time will come

Fretag är det tenta för min del. Det kommer gå bra. Jag har läget under kontroll känns det som.
Fick förresten VG på den individuella skrivuppgiften också så nu gäller det att vi har fått VG på ett av gruppmålen med för annars blir jag fly förbannad. Det kan ni skriva upp! Då vet jag en som kommer gå till Shela Harmer och överklaga detta och säga att det är väl för fan min personliga insats som ska räknas och då ska väl inte min basgrupp få dra ner mig?! Hoppas för hennes skull att vi har VG. Haha vad tuff jag lät, synd att jag inte är så tuff när det gäller. Jag får nog ha med mig min skyddsängel Fjådis.
Nu nu SKA jag plugga!

the five biggest

Har inte varit hemma en enda helg på två månader tror jag. Det börjar bli lite tradigt. Ska till Malmö i helgen igen, handla juliklapps och baka med mammsen. Träffa pappi och Jinni med hoppas jag. Ska ringa Ellybelly och fråga om hon vill gå i stan med mig på lortak. Det är Eriks fel dethär, han ska bara ut och resa hela tiden vildingen. Nästa helg ska ska ska jag va himma i Jämse, så måste det bli. Då ska jag och Erik göra nejlikeapelsiner och kanske baka en pipparkaga eller åka till Karlshamn på utflykt. humma.

Tenta på fretak. Hoppas mina Malmöklasskamrater vill fira det på kvallen med mig. Det hade varit skoj. Vi får se. Nu ska jag plugga the five biggest ideas in science. hejdå


basgrupppppppppppppp

Min vecka verkligen. Fick tillbaka tentan i måndags, 19 poäng, lätt VG. Håhåjaja det var skitmånga som kuggade om man såg ju verkligen vilka som är elajten i klassen woho. Det sägs att 25% av alla på lärarutbildningen inte ska bli lärare, kan vi inte sålla bort dem redan nu?! Vissa är bara så mångoloijd! Fjådis tyckte jag skulle vara med i deras basgrupp istället för då hade det verkligen blivit sjärnorna samlade hoho. Tyvärr är det så att jag är i basgruppen med alla dumhanna och slöfuckersen i klassen. Nu har "miss sixty" eller tjejen med magtröjorna bytt till vår grupp så vi har fått myycket bättre gruppdynamik. sure thang. Fick också reda på att även om man har VG på båda individuella examinationerna så måste man ha VG på minst en av gruppexaminationerna med för att få VG i betyg på delkursen. Kul när man har en basgrupp som ligger på U-sträcket. Vi var 2 av sex som klarade tentan, visst Emil är nog ett snille egentligen men det är synd att spriten går före så att han aldrig orkar va med. Och igår var ännu mer glädjande, vetenskaplig rapport ska skrivas i tregrupper INOM basgruppen. JAAA! Tjockhanna och flumteresa jajjemän! Det kommer bli sååå bra! Åh. åh. vad ska man säga,snart är det ny klass då får jag se om jag hamnar med nån vettig eller kanske bara en hel drös med idiots. fuck. Hoppas att Dan inte byter så man har nån vettig att prata med. Fan nu när man har lärt känna guldkornen i klassen så ska vi splittras. Men jag slipper iallafall de här:

basgrupp