07.08.28 livet är hårt världen är stor

Nu är rulliangsen(+stavning) igång igen. Skolan började igår men buller å bång kom först idag. Två böcker lästa till onsdag nästa vecka. Helst lite innan så vi hinner diskutera dem i gruppen med. Och svara på ett par-femton frågor. Shi den. Men det är skoj hoppas jag även om jag nu till fullo bestämmt mig för att det är autister jag vill jobba med. Jag har nog lite fel utbildning ändå, eller jag vet inte riktigt, jag måste ju ha en lärarexamen innan jag kan bli specialpedagog. Men jag kunde kommit lätt undan och blivit socialpedagog på två år här på folkhögskolan. Undrar om jag får bättre betalt än dem sedan? Den som har en lever...

Det var kul att träffa Stiff å Lajnos i helgen, även om jag inte riktigt kunde insupa hela Malmöfestivalstämningen på en gång sådär. Erik hängde med mig snäll och trogen som han är. Även till Jennys Fredriks och tvillingsysters 32-årsfest i ett villakvarter i Staffanstorp var han min följeslagare och livskamrat. Sen åkte vi him. Hann träffa Magareta och Lovika en hastig minut kvart i ett på festivalen och fick en inbjudan till grillfest som jag var tvungen att avböja. Vänligt men bestämt, trettiotvåårsfesten gick före. Inte lika kul men vad gör man inte för familjefriden?

Nä nu väntar Eriklagad mat och Barns tidiga språkutveckling.


07.08.14 another night...

Kommer ni ihåg T-shirtarna som ändrade färg när de blev varma? Svettig uppfinning, typiskt nittiotal.

07.08.13 night at the cornershop in Jämshög

Jaha. Vad händer på ett boende för handikappade ungdomar klockan 20 över 4 på morgonen? I Jämshög?

Till exempel så städar jag ett badkar
bajsar
kollar på konstiga filmer på teve så som Argentinsk musikfilm från 1998.
lagar laxgryta med äpple och curry för första gången i mitt liv.
kissar
släpper ut spindlar
dödar flugor
lyssnar på Bono feat the Corrs på radio, where do you go when you're lonely
dricker vatten
tittar i kylskåpet efter nåt gott så som chokladbollar eller vetetuben
äter kakor dricker te

jojo det finns mycket att roa sig med

Jag vill hem till min säng och min pojkvän sova sova säng säng säng

och snart börjar skolan äntligen och böcker för tretusen kronor jajjemän. Kul att läsa och lära. Jag tror att ajg ska kolla på en video med teckenspråksundervisning nu. Det kan vara lagom sövande. Ska bara sopa golvet och svabba sen har jag fria timmar fram till 7..zzZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzZZZZZZZZZZZ

Jag älskar det här jobbet på dagtid. Förutom när jag blir misshandlad.
Men tösen blir snart trött på mig så många turer jag drar ut henne på och en alltid lika nyttig fikakorg.

image34
wow this is fun

Det är jag till höger såklart

07.08.11 jimbo gambo

Jim Tullberg, 15 år från Lomma, har idag lyft en stor börda från mina axlar. Han har köpt, betalat och hämtat min moped som har varit ett riktigt stort hål i fickan under det år jag ägt den.  Nu är den borta ur mitt liv, gone, adios! Hoppas att Jimbo får större glädje av den än vad jag har haft.
Idag har jag abdat i havet för första gången i år också har jag hjälpt Erik med något jättekul, nämligen att avfetta motorcrossdelar. Det var typ det roligaste jag gjort på länge. Typ.
Men mina tankar är hos Våfflan. Kiss babe