080628 new hood new home
Erik och jag har fått visningserbjudande på en lägenhet. En tvåa på 66 kvadrat mitt på Värnhemstoget. Det står att det var 661 sökande så jag fattar inte hur vi har kunnat komma så långt fram i kön. Det kan vara så att det är många som har tackat nej eftersom lägenheten verkar vara i ganska dåligt skick plus att det ska göras stambyte under hösten/vintern. Dessutom är det snabb inflyttning, första augusti redan. Men som jag har tänkt och vi har diskuterat så är det okej för oss, jag hinner vara med och flytta våra möbler innan jag åker den 25 augusti, vi säger upp lägenheten i Jämshög nu direkt och har således bara dubbel hyra i augusti och september. Erik får flyttstäda och lämna in nycklarna till Olofströmshus. Han får också måla och fixa i den nya lägenheten som kommer vara tiptop till den 30 november när jag kommer hem från Indien. Det var en bra deal tycker jag. Får se hur det går, kanske är lägenheten i så dåligt skick att vi hellre bor kvar i Jämse, eller så är det någon annan som får den efter visningen. I vilket fall är det ganska fult av MKB att försöka hyra ut en lägenhet med kommande stambyte, då det kan vara så att vi inte kan använda toa och dusch under vissa perioder. MKB kunde ju renoverat lägenheten medan den står tom inågra månader och sedan hyra ut den. Men det blir väl för dyrt.

Kommentarer
Postat av: Elly

Jaaa! Fast jag kommer ju vara i London i november. Kanske.

Men jag kan hjälpa till att flytta!

Postat av: Jag

Nu har du sagt det! Erik och jag diskuterade nyss vilka som kunde tänka sig att hjälpa oss med de tunga indsika möblerna. Nu har vi en på listan iallafall.



Lycka till med London, hoppas du tar dig i kragen

2008-06-29 @ 23:09:06
Postat av: tanja

jo de är fina.

jasså du ska till indien? har du valt att ha specialisering praktik utomlands då eller? Låter helt underbart i allafall. Min karl åker ju till kina i september till januari, lite avis är man allt på alla som reser iväg. hur har din sommar varit hittils då? jobbar ?

kram på dig

2008-07-01 @ 20:58:34
URL: http://tanjas85.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback